Itt a legújabb híreink mellett eseményekről, újdonságokról, sajtómegjelenésekről és minden más aktualitásról olvashatsz.

Kézfertőtlenítés: fél egészség!

A rendszeres kézmosás elterjedésével az emberiség történelmi fordulóponthoz érkezett. Ennek az egyszerű higiéniai szokásnak a következtében számos fertőzésnek elejét lehetett venni. Nem kis büszkeségünkre szolgálhat tehát, hogy mi, magyarok úttörők voltunk a kézfertőtlenítés területén.

Tovább olvasom »
kéztörlés

Hordozható higiénia: a fertőtlenítő kendő

Személyes higiéniánk sohasem válhat a körülmények áldozatává, mert kellemetlen és hosszú lefolyású fertőző megbetegedések kockázata ehhez túlságosan nagy. De akkor mi a megoldás, ha útközben, házon kívül a kezed olyan felülettel kerül érintkezésbe, ami után szinte ösztönösen, legszívesebben azonnal kezet mosnál? A Brado Life fertőtlenítő kendő lehetővé teszi számodra, hogy a ne csupán a higiénia szubjektív érzését élvezd, hanem a kifogástalan tisztaság biztos tudatában maradj, bármilyen helyen járnál.

Tovább olvasom »
kézmosás

Mitől kímél meg a jó higiénia?

A személyes higiénia, testünk tisztán tartása a betegségek megelőzésének legerősebb bástyája – mindenki tudja, mégis gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor hajlamosak vagyunk kompromisszumokat kötni ezen a téren a körülmények miatt. Nem a hiányos egészségügyi ismeretek az oka, se nem az igénytelenség, hanem a rohanó és hektikus életvitel az, amely sokakat arra késztet, hogy lemondjanak elveikről, ha úton vannak, vagy olyan rendezvényeken vesznek részt, ahol sok ember gyűlik össze, és a vízhez, mosdóhoz való hozzáférés nincs kielégítően megoldva.

Tovább olvasom »

A termékek alkalmazásakor ügyelj a biztonságra! Használat előtt mindig olvasd el a címkét és a használati útmutatót!