A megfelelő kéztisztításról már sokat beszéltünk, arról hogy a betegségek nagy része megelőzhető lehet a gondos kézfertőtlenítés segítségével, azonban most szeretnénk felhívni a figyelmet arra is, hogy a láb körmének és bőrének betegségei is sok fejtörést okozhatnak.

A probléma felismerésétől indulva, a kezelési folyamatokon túl, az otthoni utókezelésig nagyon összetett, különleges és megalapozott tudást igénylő területről van szó. Ebben a szakmában rendkívül fontos a tudásátadás, a kompetenciák rögzítése, az orvosi és lábápolói szakterületek együttműködése.

Ennek apropóján került megrendezésre első alkalommal a Podowelt Hungary 2018 szakkiállítás, mely során professzorok és orvosok előadásai bővítették a téma tudásanyagát, ismertették a legújabb lábgyógyászati technológiákat, valamint szakmai cégek bemutatóira került sor.
És mint a kéz- és bőrápolás elkötelezett híve a BradoLife is képviselte magát az eseményen, a Sana lábápolási termékek standjával közreműködésben.
A kézfertőtlenítés mellett, a gondos lábápolás is az egészségmegőrzést segíti elő, érdemes tehát odafigyelni a tiszta kézre, ápolt lábra.