Szeptember 15-én új játék veszi kezdetét.

Iskolai kampányunk célja, hogy népszerűsítsük a kézfertőtlenítést a gyerekek körében, valamint hogy felhívjuk a figyelmet, arra hogy számos betegség elkerülhető, ha ügyelünk a tiszta, fertőtlenített kezekre!

A BradoLife kézfertőtlenítő termékcsaládunkkal küldetésül tűztük ki, hogy visszaszorítjuk a diákok körében kézhigiénia hiánya miatt terjedő betegségeket. Ezen ügy apropóján indítottuk el ”Telepersely” elnevezésű programunkat, amelyben szegedi, hódmezővásárhelyi, és makói általános iskolák osztályai versenyezhetnek egymással. Vajon ki a legügyesebb, legösszetartóbb osztály, aki számára kiemelten fontos ügy a kézhigiénia?

A nyereményjáték 2018.09.15 – 12.31-ig tart. Ebben az őszi-téli időszakban lehet a legkönnyebben elkapni a bacikat, főleg a gyerekeknek egymástól az iskolában, ezért esett választásunk erre az időszakra.

A játék menete:
1.Vásárolj BradoLife terméket!
2.Töltsd fel a blokkokat!
3.Nyerj pénzt az osztályodnak!

 

Összesen 600.000 Ft értékű pénzjutalom, VIP mozi vetítés a diákoknak, és ingyenes kézfertőtlenítő automata minden iskolának!
A legtöbb érvényes blokkot összegyűjtő 3 osztályt díjazzuk és feltöltjük az osztálykasszát.
A játékban részt vevő BradoLife kézfertőtlenítő termékekről illetve a részletes játékszabályról további információk a www.bradolife.com/telepersely oldalon olvashatók.
A kérdés már csupán az…