A fiatalkorúak bőrápolást illető tájékozatlansága, a bőrrákok egyre gyakoribbá válása, a tetoválás és a piercing kritikátlan terjedése, ezek szövődményeinek nem ismerete, valamint az elmúlt években a fiatal nemi betegek arányának növekedése is alátámasztotta azt az igényt, hogy szükséges a fiatalok bőrgyógyászati ismereteinek bővítése, szexuális felvilágosítása, megóvása a környezeti ártalmaktól, bőrkárosító divatirányzatoktól, valamint a nemi fertőzésektől. Ezért egy nagy népszerűségnek örvendő, a bőr- és nemi gyógyászat bizonyos, a fiatalokat közvetlenül érintő témáit felölelő tájékoztató előadás sorozatot indított a Semmelweis Egyetem Bőrklinika Prof. Dr. Sárdy Miklós kezdeményezésére.

Az előadások keretében a BőrŐrök kitérnek a helyes kézhigiénia, a kézmosás és kézfertőtlenítés fontosságára is, amivel számos fertőző betegség megelőzhető.

Az előadássorozat egyik főtámogatója a BradoLife, mivel szeretnénk megismertetni a fiatalokat a modern kézfertőtlenítési lehetőségekkel, ezzel is hozzájárulva egészségük megőrzéséhez.

Minden résztvevő egy praktikus, víz nélkül is használható BradoLife kézfertőtlenítő gélt is magával vihet, hogy minden körülmények között biztosítani tudja kezei tisztaságát.

További információ a témában: http://semmelweis.hu/borklinika/2017/12/04/bororok-vedelmeben-a-fiatalok/