Újabb két helyszínen, a Szolnok Plázában és a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban kerültek kihelyezésre ingyenesen használható BradoLife kézfertőtlenítő automaták. Így a Szeged Pláza mellett most már ezeken a helyeken is biztosított a megfelelő kézhigiénia.

A mosdókban illetve az éttermek környékén felszerelt kézfertőtlenítő automaták, illetve információs anyagok kihelyezésével szeretnénk, hogy a megnövekedett karácsonyi forgalomban is biztosított legyen a vásárlók kézhigiéniája és a fertőzéses megbetegedések veszélyét lecsökkentsük.

Alapos és helyes kézmosással, vagy adott esetben kézfertőtlenítéssel a légúti fertőzések közel negyede, a hasmenéses megbetegedések közel fele megelőzhető.

A felszerelt BradoLife automata adagolók könnyen használhatók, csak alá kell tenni a kezünket, a készülék érintés nélkül érzékeli a kezet és automatikusan adagolja a szükséges mennyiségű gélt. A kézfertőtlenítő víz nélkül használható, gyorsan megszárad, kellemes illatú, nem ragad és nem szárítja a bőrt. Hatékony védelmet nyújt nemcsak a baktériumok, de a vírusok és gombák ellen is.

A következő hetekben további bevásárlóközpontokat látunk el fertőtlenítő automatákkal, a vásárlók egészségének megőrzése érdekében.