Izgalmas meglepetéssel készült az idei Szegedi Ifjúsági Napokra a BradoLife! Baciirtók rótták a fesztivált minden délután, és a hátukon lévő tartályokból adagolták a fesztiválozóknak a BradoLife kézfertőtlenítő gélt. A SZINezőknek így nem kellett aggódniuk a kórokozók miatt, mosdóhasználat után vagy étkezés előtt bárki fertőtleníthette kezét a BradoLife Baciirtók segítségével. A fesztiválon lévők éltek is a lehetőséggel, főleg miután tudomást szereztek arról, hogy akár több millió kórokozót is hordozhatnak a kezükön.

A BradoLife Baciirtók a kézfertőtlenítés mellett egy szórólapot is osztogattak a fesztiválon, melyen hasznos információk kaptak helyet a kézmosás fontosságáról. A fiatalok a termékek mellett megismerhették a helyes kézmosás lépéseit, valamint megtudhatták, hogy alapos és helyes kézmosással vagy kézfertőtlenítéssel a légúti fertőzések közel negyede, a hasmenéses megbetegedések pedig közel fele megelőzhető.

A Baciirtók bármikor újra szolgálatba állhatnak, amikor szükség van rájuk, hogy helyreállítsák a kezek tisztaságát. Nyisd ki a szemed és tartsd a kezed, mert Te is bárhol összefuthatsz velük!

BradoLife fertőtlenítés SZIN fesztivál BradoLife fertőtlenítés SZIN fesztivál BradoLife fertőtlenítés SZIN fesztivál BradoLife fertőtlenítés SZIN fesztivál