Ha Ön egészségtudatos, igényes ember, bizonyára aggasztja, amit naponta maga körül lát. Csak magára számíthat, mert az Ön körül élők nem mindig tisztálkodnak rendesen, és jártában-keltében számtalanszor jól jönne a hordozható megoldás a kézfertőtlenítésre.

Ugye, megnyugtató volna, ha saját otthonában, sőt útközben is professzionális színvonalú lehetőségek állnának rendelkezésére az érintéssel terjedő betegségek megelőzésére?

Egészségügyi szakemberek javaslata a kézfertőtlenítésre

Ahhoz, hogy biztonságban érezze magát a leggyakoribb járványos megbetegedésekkel szemben, azokat a kézfertőtlenítő szereket tanácsos használnia, amiket az egészségügyi szakemberek (orvosok, ápolók) nem csupán ajánlanak, hanem maguk is nap mint nap igénybe vesznek azért, hogy a legnagyobb kihívásokat támasztó körülmények között is egészségesek maradjanak.

A BradoLife termékcsalád a kórházakban használt Brado márka kimagasló eredményeire építve nyújt otthoni és mindennapos védelmet a kórokozók és baktériumok ellen. Más szóval, ha útközben vagy otthon a BradoLife kézfertőtlenítésre javasolt szereit veszi igénybe, akkor Ön magánemberként is az egészségügy kívánatos színvonalán álló higéniának örvendhet bárhol.

A BradoLife termékek nem azonosak a kórházi Brado vonal fertőtlenítőivel, hiszen a hétköznapokban nincs is szükség kórházi szintű steril környezetre. Összetételük kialakításában azonban szakértőink támaszkodtak a széles körű egészségügyi szakmai tapasztalatra.

Az eredmény? Szakemberek által nagyra becsült, lakossági felhasználásra szánt kézfertőtlenítő termékek, amelyek a legmagasabb higiéniás igényeknek is eleget tesznek.

Miért érdemes a szakemberektől ellesnie kézfertőtlenítést?

Ügyfeleink nagy része azután kereste meg a BradoLife termékeit, hogy a kórházakban, kiemelt tisztaságot igénylő helyszíneken találkozott velük, és természetesen megbízott az egészségügyben alkalmazott szerekben.

Az otthoni és mindennapos használatra szánt BradoLife termékcsalád elődje, a Brado 30 éves egészégügyi használat során bizonyította hatékonyságát számtalan olyan környezetben, ahol a fertőzésveszély az átlagosnál magasabb, és a higiénia létkérdés.

Mivel a Brado első felhasználói számára a kézfertőtlenítés szakmájuk gyakorlásának létfeltétele volt, biztos lehet benne, hogy a BradoLife termékei Önnek is megbízható védelmet nyújtanak majd a kórokozókkal és a baktériumokkal szemben.

Ezáltal számtalan kellemetlen és hosszú lefolyású betegséget előz meg, és nyugodt lehet, mert kiiktatta a leggyakoribb higiéniás veszélyeket, amelyeknek a környezetében élő emberek lépten-nyomon áldozatául esnek.

Professzionális hátterük mellett a a BradoLife termékeket még egy nagyon fontos tényező különbözteti meg a higiéniai szerek piacán: a kiemelkedően széles hatásspektrum. Ez a gyakorlatban az Ön számára azt jelenti, hogy az átlagos antibakteriális szerekkel gyakorolt kézfertőtlenítéshez képest nagyobb biztonságot élvezhet a fertőzések ellen, mert a BradoLife megbízhatóan elpusztítja a kórokozókat, a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat is.

Ezt az előnyt nem minden antibakteriális, kézfertőtlenítésre használt szer képes biztosítani Önnek! Nagy részük ugyanis csupán a baktériumokra hat, és azok szaporodását igyekszik meggátolni – számos más betegség azonban a BradoLife által kiiktatott vírusok, gombák útján terjed.

A BradoLIfe termékek használatával:

  • védelmet nyer a tömegközlekedés során a kezére tapadó baktériumok, fertőzések ellen
  • megóvja gyermeke tenyerét a kórokozóktól, és így az egész család egészségéről is gondoskodik
  • védekezik a piszkos kezek érintése által terjesztett kórok ellen olyan helyzetekben, amikor nem áll rendelkezésre megbízható és azonnali kézmosási lehetőség (pl. fiatalok esetében fesztiválokon, bulikban stb.)
  • eltávolítja a fertőző mikrobákat az extra tisztaságot igénylő felületekről olyan speciális esetekben is, mint a kozmetikai eszközök vagy akár az injekciós tű és a tetoválások otthoni fertőtlenítése
  • megelőzheti a megfázás, influenza, hasmenés és egyéb gyakori betegségek kialakulását helyszíntől, vízvételi és kézmosási lehetőségtől függetlenül
  • a legszélesebb hatásspektrumú kézfertőtlenítés biztonságát élvezheti

Mit biztosít Önnek a BradoLife?

Ne engedje, hogy a bizonytalan körülmények diktálják személyes higiéniája feltételeit! Vegye saját kezébe a fertőző betegségek megelőzését a BradoLife-fal!

Ha a szakemberek által ajánlott BradoLife termékcsaládot választja, általános biztonságérzetet élvezhet a kórokozókkal szemben a hétköznapokban, helyszíntől függetlenül, otthonában pedig kiemelkedően egészséges, baktériummentes környezetet teremthet.

Ismerje meg közelebbről a hatékony kézfertőtlenítést és higiéniát nyújtó termékcsaládot!